Salut .Bun venit in FIFA-BEST! Aici gasesti tot in materie de FIFA . Numai aici puteti intalnii cei mai buni jucatori de fifa , cei mai fair-play useri si fotbalul ca la el acasa . Nu uita : Be the BEST , fuck the REST!
Rezultate 2akb668

Alăturati-vă forumului, este rapid si usor

Salut .Bun venit in FIFA-BEST! Aici gasesti tot in materie de FIFA . Numai aici puteti intalnii cei mai buni jucatori de fifa , cei mai fair-play useri si fotbalul ca la el acasa . Nu uita : Be the BEST , fuck the REST!
Rezultate 2akb668

Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

FiFa 4 FaNs Romania - We keep in touch with our Fans.. Fifa Fans!

4 participan?i

Rezultate

Rezultate Empty Rezultate

Mesaj Scris de R.Ronaldo9 Vin Iun 27, 2008 9:14 pm

Aceasta este sectiunea dedicata prezentarii rezultatelor obtinute in meciurile din etape.
    Ele trebuiesc confirmate

Rezultate Empty Re: Rezultate

Mesaj Scris de pushtanu Mier Iul 09, 2008 5:09 pm

Pushtanu - Maximus 3-1 tur Razz.. gg maximus ..bun baiatu..Smile
    maximus - pushtanu 1-2 retur Smile am dat 5 bare ..meciu asta;))

Mesaj Scris de Maximus Mier Iul 09, 2008 5:11 pm

pushtanu a scris:Pushtanu - Maximus 3-1 tur Razz.. gg maximus ..bun baiatu..Smile
    maximus - pushtanu 1-2 retur Smile am dat 5 bare ..meciu asta;))

Confirm
    Felicitari si bafta mai departe, cred ca cel mai bun jucator de fifa pe care l-am intalnit (mai ales in atac).

Mesaj Scris de dragosinho Mier Iul 09, 2008 10:51 pm

Dc esty PORC Smiley???Imi stergi mesajele..........de parca as fi nimeni............in cel mai tare camp de fifa din romania ar trebui sa nu fie pe favorizari ca ti prieten..............ea bagama daca esty un om serios in camp.....sa joc cu pushtanu

Mesaj Scris de R.Ronaldo9 Mier Iul 09, 2008 10:54 pm

dragosinho a scris:Dc esty PORC Smiley???Imi stergi mesajele..........de parca as fi nimeni............in cel mai tare camp de fifa din romania ar trebui sa nu fie pe favorizari ca ti prieten..............ea bagama daca esty un om serios in camp.....sa joc cu pushtanu

Un copil care nu stie ce e ala fifa + Care nu stie decat sa triseze ,

Tu nu sti sa pierzi , daca vei mai reclama voi lua masuri.

Mesaj Scris de dragosinho Mier Iul 09, 2008 10:57 pm

Smiley a scris:
    dragosinho a scris:Dc esty PORC Smiley???Imi stergi mesajele..........de parca as fi nimeni............in cel mai tare camp de fifa din romania ar trebui sa nu fie pe favorizari ca ti prieten..............ea bagama daca esty un om serios in camp.....sa joc cu pushtanu

Un copil care nu stie ce e ala fifa + Care nu stie decat sa triseze ,

Tu nu sti sa pierzi , daca vei mai reclama voi lua masuri.

Cu ce am trisat????

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Subiecte similare

-

Data/ora curentă este: Dum Noi 10, 2024 7:03 am