+5
R.Ronaldo9
liviu17
valentin16
Adriano
steauaboy21
9 participan?i
Rezultate
- Mesaj n°9
Re: Rezultate
Etapa 2:
Stelist_rau Vs adisor_coco 0-4....cea mai mare umilinta de cand joc fifa...am ratat si cu poarta goala./..in timp ce copilu asta nu a avut 4 faze de poarta si mi a dat 4 goluri...in fine............nush ce sa mai zic bn k am luat punctele
Stelist_rau Vs adisor_coco 0-4....cea mai mare umilinta de cand joc fifa...am ratat si cu poarta goala./..in timp ce copilu asta nu a avut 4 faze de poarta si mi a dat 4 goluri...in fine............nush ce sa mai zic bn k am luat punctele
- Mesaj n°10
vai de capu tau...auzi la el copil ) zi mersi k ai scapat cu 4 !!!ciao...stelist_rau a scris:Etapa 2:
Stelist_rau Vs adisor_coco 0-4....cea mai mare umilinta de cand joc fifa...am ratat si cu poarta goala./..in timop ce copilu asta nu a avut 4 faze de poarta si mi a dat 4 goluri...in fine............bush ce sa mai zic
- Mesaj n°12
nush ...imi vine sa ma retrag din acest cmpionat....copii fara pic de respect.....el cu 3 suturi pe poarta a dat 4 goluri...si eu cu 10 nu am dat nici unul..............asa cum am spus...cea mai mare umilinta...dar nu are rost sa mai comentez...m-a batut la scor mare:|adisorcoco a scris:vai de capu tau...auzi la el copil ) zi mersi k ai scapat cu 4 !!!ciao...stelist_rau a scris:Etapa 2:
Stelist_rau Vs adisor_coco 0-4....cea mai mare umilinta de cand joc fifa...am ratat si cu poarta goala./..in timop ce copilu asta nu a avut 4 faze de poarta si mi a dat 4 goluri...in fine............bush ce sa mai zic
- Mesaj n°13
bai frate cordos u nu sti k cine ai jucat!!! adisor te face si la fifa cand vrei ustelist_rau a scris:nush ...imi vine sa ma retrag din acest cmpionat....copii fara pic de respect.....el cu 3 suturi pe poarta a dat 4 goluri...si eu cu 10 nu am dat nici unul..............asa cum am spus...cea mai mare umilinta...dar nu are rost sa mai comentez...m-a batut la scor mare:|adisorcoco a scris:vai de capu tau...auzi la el copil ) zi mersi k ai scapat cu 4 !!!ciao...stelist_rau a scris:Etapa 2:
- Mesaj n°14
bai prietene u nu sti cum s-a jukt...si dak nu sti nu mai vb........in fine...hai sa incheiem discutia...asta e...dak m-a batut e mai bun k mnliviu17 a scris:bai frate cordos u nu sti k cine ai jucat!!! adisor te face si la fifa cand vrei ustelist_rau a scris:nush ...imi vine sa ma retrag din acest cmpionat....copii fara pic de respect.....el cu 3 suturi pe poarta a dat 4 goluri...si eu cu 10 nu am dat nici unul..............asa cum am spus...cea mai mare umilinta...dar nu are rost sa mai comentez...m-a batut la scor mare:|adisorcoco a scris:vai de capu tau...auzi la el copil ) zi mersi k ai scapat cu 4 !!!ciao...stelist_rau a scris:Etapa 2:
- Mesaj n°16
dragosinho - Velceian ionut ala
Velcelean Ionut: bah ce meci ai u cu mine mah?????
!O0 |)r@G0$$ @n7! |!m!TT: cu clanuri
Velcelean Ionut: ce clan???
Velcelean Ionut: da sa vad
!O0 |)r@G0$$ @n7! |!m!TT: lasama
Velcelean Ionut: u esti slab
Velcelean Ionut: nu jok cu slabi
Velcelean Ionut: numai jok cu nimeni de fapt
Velcelean Ionut: ca is numa ciudosi
Velcelean Ionut: si u miloago
Velcelean Ionut: si smiley ala
Velcelean Ionut: numa cu q+w
Velcelean Ionut: vaisamar de voi
am ramas uimit
Velcelean Ionut: bah ce meci ai u cu mine mah?????
!O0 |)r@G0$$ @n7! |!m!TT: cu clanuri
Velcelean Ionut: ce clan???
Velcelean Ionut: da sa vad
!O0 |)r@G0$$ @n7! |!m!TT: lasama
Velcelean Ionut: u esti slab
Velcelean Ionut: nu jok cu slabi
Velcelean Ionut: numai jok cu nimeni de fapt
Velcelean Ionut: ca is numa ciudosi
Velcelean Ionut: si u miloago
Velcelean Ionut: si smiley ala
Velcelean Ionut: numa cu q+w
Velcelean Ionut: vaisamar de voi