+12
alecsandruda
mihaitza_xmx
roooney7
CrYsDk_Aki
RoberT
FAN
Z3lcka
GaaRaN
MishU
R.Ronaldo9
Raluca
k0r3k7
16 participan?i
Chat
- Mesaj n°102
Re: Chat
Futal soarele de cooler ca mi se blocheaza in fifa la jumatea reprizei o intrat praf.. sau nus dc masa are
Vizitato- Vizitator
- Mesaj n°116
aproape ca nu mai conteaza anul ... pentru u n vectra e mult 7000 de useroi
- Mesaj n°134
Pai ora trecuta m-a pus absent...si nu am iesit de la ora... si azi cand am deranjat mi-a pus direct 3 !
- Mesaj n°136
Eu imi fack probleme zi de zi plus ca am absente nemurate azi ma gasi sa chulesc de la chimie si biologie sa scap de 3....si veni directoru prin clase "ia sa vedem cine quleste" am incurtat-o si dupa ca am 7,3 la chimie mie sa nu ma lase sa mia dea inca un 3
- Mesaj n°138
FAN a scris:Si eu am 40 de absente
Mic Copil fata de mine....dar imi luai azi datele pe care is absent dar nu vrea tata sa se duca sa mi le ia:(((
- Mesaj n°139
eu cand eram las scl clasa 12 nu am fost.. mai deloc 1 luna pe semestru ) platea tata. absentele medile totul amu ma ocup cu masini
- Mesaj n°142
peste 100 staty relax:-jcostynel a scris:FAN a scris:Si eu am 40 de absente
Mic Copil fata de mine....dar imi luai azi datele pe care is absent dar nu vrea tata sa se duca sa mi le ia:(((
- Mesaj n°143
am 9 i bn profa de pl:X::XX:X:k0r3k7 a scris:lol... asa Smiley
Am media 5 la franca de la 7 cat imi iesea fara 3
- Mesaj n°144
mihaitza_xmx a scris:peste 100 staty relax:-jcostynel a scris:FAN a scris:Si eu am 40 de absente
In Jur dde 150 am....
Mihaitza aveam si eu o profa de Franceza in Clasa a 6 mama saraca eu nu stiu nici sa injur....si am luat media 10 cu 7 de 10
- Mesaj n°146
Care vrea sa inte pe hub va astep pe hubu nostru 77.81.153.94 sau
Addres HUB dchub://pro-sport.no-ip.biz <<- Dublu CLICK si scrie /FAV
Addres HUB dchub://pro-sport.no-ip.biz <<- Dublu CLICK si scrie /FAV
- Mesaj n°147
Ce profa de mate am avut eu 2 saptamani! Ca profesoara obisnuita, a plecat din tara! Imi placea cand se plimba printre randuri